Nejnovější recenze ze sekce Solární nabíječky
- Perfektni pri slunecnim svitu nabije smartphone do jedne hodiny, lehky skladny
- zadne zapory jsem zatim neobjevil
Doporucuji jak produkt tak spolecnost ECO produkt. Zbozi dorazilo neposkozene v poradku a hlavne velmi brzy - dekuji
- Funguje přesně dle popisku. Vůbec nepoužívám dobíjení pře síť, ale jen solár.
- To světlo je tam zbytečné, když máš u něj mobil se svítící diodou.
Doporučuji všem
- vysoká kapacita
- malé rozměry
- kvalitní provedení
Skvělá věcička na cesty. Před cestou nabijte ze zásuvky a potom dokrmujte na sluníčku :-) Určitě doporučuji!
- skladný, pro smartphone bohatě dostačující.
Používal jsem jej na přímém slunci a jel jak Temelín. Rychlost nabíjení mě překvapila
- Malá, skladná a výkonná.
- Neměla ten typ připojovacího konektoru na můj mobil
Tento způsob získávání zboží je pohodlný, rychlý. Ale vzhledem k tomu, že se nedá zboží prohlédnout, je-li vhodné, občas se může stát, že se objedná něco, co se potom musí vrátit.
- Poskytuje službu dobití v opravdové nouzi
- Plechárna od prvního sáhnutí; ze dvou zakoupených kusů se každý nabíjí různou dobu a jeden, ten pomaleji se nabíjející, se navíc rychleji vybije.
Poněkud zklamání z nesourodé kvality i nepříliš solidního provedení. Úplně nabitý zdroj použiji na obyčejný smartfon Nokia Lumia 635 jen nanejvýš dvakrát za sebou a je zcela bez proudu. Na přímém slunci na horách se plně nabije až po třech dnech slunečního svitu!
Reakce obchodu TRX-baterie.cz
Dobrý den, naše solární powerbanka má kapacitu vestavěné baterie 2600mAh, což opravdu stačí tak na 2x nabití. Na víkendovou turistiku ale zcela vyhoví. Aby se docílilo přijatelné velikosti a nabíječka se vešla do kapsy, jsou vestavěné solární články relativně malé a dávají max. nabíjecí proud 150mA. Proto je dobíjení čistě solárními články poměrně pomalé, ovšem v případě nouze Vám za relativně krátký čas umožní uskutečnit hovor nebo poslat SMS.
Kvalitní zpracování a na rozdíl od konkurence kovový vnější obal.
- enormní kapacita
- rozměry
- solární panel
- za ty cenu nic
Podle mě, zbytečně široká konektivita, kterou nevyužiju
- velikost, malá hmotnost, nabíjení ze sítě cca 4 hodiny , konektory na běžné typy telefonu, dobré zpracování
- nabití telefonu max o 30-40% n.....920
no nevím nevím jestli bych doporučil a příště koupil, na menší telefony a s vypnutou wifi ano, ale na větší ???? víc budu vědět po dovolené u moře kde sluneční svit je intenzivnější
- Kvalitní zpracování, nabíjí i za špatných světelných podmínek.
- Poněkud krátký kabel pro iphone. Trochu by chtělo pozměnit uchycení spodní části nabíječky v pouzdru...při nošení na batohu spodní část s diodou vyklouzává z pouzdra. Ale je to jen estetické...nabijecka z pouzdra nevypadne.
Toto zařízení je moje druhé daného typu...a musím říct že ta první nabíječka se s touto nedá ani srovnávat...ta první byla hračka k ničemu. Toto opravdu funguje. Doporučuji
- Neodpovídajicí udávané parametry telefon nedobije ani nahodou budu vracet
Zboží nemá uváděné parametry proto ho budu vracet
Reakce obchodu TRX-baterie.cz
Dobrý den, do dnešního dne nebylo Vámi zakoupené zboží vráceno ani reklamováno. Prosím tedy o uvedení parametrů, které námi prodávané zboží nesplňuje. Děkujeme!
- je super
ma největší kapacitu
Powermonkey eXtreme PMEXT003
Přidáno: 25. ledna 2014
(naposledy upraveno 25. ledna 2014)
Zakoupeno v Sunnysoft.cz
- Kapacita
- Velikost, Váha
xxx
- Kvalitní zpracování
- zatím žádná
Za tyto peníze konkurence schopný produkt v originálním obalu a s plným příslušenstvím s možností dobíjení z el. sítě.
Powermonkey eXplorer PMEV2004
Přidáno: 25. června 2013
(naposledy upraveno 25. června 2013)
Zakoupeno v Sunnysoft.cz
- skladne, dobre a prakticky zabalene a prakticke
- zadne
doporucuji si cca 500 kc priplatit a vzit si s 9000mAh kapacitou.
Zobrazuji 161 - 174 ze 174 recenzí « Předchozí 1...5 6 7 8 [ 9 ]