Nejnovější recenze ze sekce Solární nabíječky
- Nabíječka, power banka a svítilna v jednom.
- sítilna spíš lampička má 210 lumenů
- svítí úchvatně
- dá se dobít pomocí usb portu v notebooku a jinde
- dá se dobít pomocí solárního panelu Nomad 7,nebo solární powerbanky,obyčejné powerbanky
- funguje i jako power banka
- je malá,krásná a snadno uchopitelná do ruky
- má výsuvné tripod nožičky
- design lampičky je úchvatný
- je škoda že lampička nesvítí i bez baterky v ní
- škoda že lampička nemá otáčivé dynamo nabíjení (to jsou jen maličkosti) proto si koupím ještě tu větší at' má lampička stašího sourozence XD
-sítilna spíš lampička má 210 lumenů
-svítí úchvatně
-dá se dobít pomocí usb portu v notebooku a jinde
-dá se dobít pomocí solárního panelu Nomad 7,nebo solární powerbanky,obyčejné powerbanky
-funguje i jako power banka
-je malá,krásná a snadno uchopitelná do ruky
-má výsuvné tripod nožičky
-design lampičky je úchvatný
-je škoda že lampička nesvítí i bez baterky v ní
-škoda že lampička nemá otáčivé dynamo nabíjení (to jsou jen maličkosti) proto si koupím ještě tu větší at' má lampička stašího sourozence XD
Celkové shrnutí recenze je : Že jsem s lampičkou naprosto spokojená a doporučila bych jí všem :-D Chci je mít všechny!! :-P
Speed S520
Přidáno: 21. srpna 2017
(naposledy upraveno 22. srpna 2017)
Zakoupeno v www.solarnisvetlo.cz
- silné světlo lampy
- pomalé nabíjení solárního panelu
Solární technologie je mi sympatická a možná jsem měl proto příliš velká očekávání, leč solární panel se dobíjí pomalu, cca 20% kapacity nabíječky za den, a to pouze když je vystavena na okně, za slunečného letního dne (srpen). V opačném případě nedobije ani to. Dále powerbanka funguje standartně na dobíjení ze sítě, což ale není duvodem, proč jsem si ji koupil. Pozitivem je lampa na zadní straně, ta svítí silně. Dále dispnuje jednou ledkou na straně, ta je ale k ničemu - má jen slabé namodralé světlo. V podstatě se jedná o stejný typ nabíječky, která se objevuje pod jinými značkami. (aligator, xstorm....). Provedení je standartní čína - plast, banální design, jen kolem panelu je kovový rámeček, nepovedená grafika fontu písma. V této oblasti standart.
Celkový dojem je mírně negativní.
doporučuji , jsem spokojený
- Solární panel nabíjí nepřerušovaně už při běžném denním světle.
- Zastaralý vstup baterry packu (miniUSB) pro nabíjení z USB (ze solar panelu má nicméně svůj vlastní kulatý vstup)
- Nenabije mobil do plna.
Ostrý test mě teprve čeká. Silnější mobily každopádně nezvládá nabít do plna, takže pro nabíjení třeba Samsung Galaxy S7 s 3000mAh baterií ji zvládne tak max do 60%: Myslel jsem, že čtyři 2500mAh baterie by tu kapacitu sečetly, ale očividně elektronice až tak nerozmím :-). Nejspíš nepomůže ani nákup hromady nenabíjecích baterií, protože ty mají vyšší voltáž a kdoví, jakou paseku by udělaly, dle návodu se smí používat jen NiMH baterie. ... Takže využití? Možná tím panelem nabíjet rovnou silnější power banky, tahle hračka na tužkovky není nic moc, musíte mít hromady předem přednabitých NiMH baterií.
- nič
- nespoľahlivosť
- pri zamračený sa nabíjanie vypne ale pri opätovnom vyjasnení sa nabíjanie nespustí ale človek to musí spraviť manuálne
Absolútny shit... nabíjačku som si objednal v nádeji, že mi poslúži pri túrach ako záložný zdroj energie. Vytriezvenie prišlo už pri prvom použití. Nabíjačka nabíja len za úplne jasného počasia na obed. O nabíjaní v dopoludňajších alebo odpoludňajších (jasných ) hodinách sa nedá ani hovoriť. To všetko by sa ešte dalo brať, ved aj to málo energie čo vyprodukuje sa môže zísť. Ale čo je pre mňa nepochopiteľné je to, že ak "náhodou" zastrie Slnko oblak, nabíjanie sa vypne ale po opätovnom vyjasnení sa nabíjanie neobnoví, ale nabíjané zariadenie sa musí odpojiť a znova zapojiť a až tak sa nabíjanie obnoví. To núti neustále kontrolovať oblohu a zariadenie.... totálne nepraktické... za tú cenu sa dajú nájsť lepšie zariadenia...
Slušná powerbanka, narozdíl od těch s jedním panelem tato alespoň troche nabíjí (I když na komplet nabití to není, ale jako nouzovka to stačí)
- nezávislost na elektrické síti
- nabíjí i za sklem, ale pomaleji
- zatím nevím
- Jsem plně spokojen
- hmotnost;
- skladnost;
- outdoorové řešení;
- odolnost;
- jednoduchost;
- trochu nedořešené krytky USB konektorů
- (uzlíky propojovacích gumiček krytek se mohou rozvázat, krytky nejsou součástí panelu ani powerbanky a může tedy v terénu dojít k jejich ztrátě při sejmutí);
- zatím nízká účinnost pružných solárních panelů;
- nízká kapacita powerbanky;
mohu doporučit jako nouzové minimalistické řešení pro outdoor- (zatím asi jediné s pružným panelem) pro ty, kteří nepreferují výkon ale skladnost
- Dostatečný výkon pro nabíjení powerbanky
- Přiložené karabinky pro uchycení (např. na batoh) nejsou kvalitní, vydržely pouze dva dny intenzivního používání. Doporučuji pořízení pevnějšího uchycení.
Vše je uvedeno v pro/proti. Až na uchycení přiloženými karabinkami je panel výkonný a plně vyhovuje pro nabíjení, zvládá nabíjet současně powerbanku i např. telefon.
Celkově panel doporučuji.
- Zřejmě vadný kabel solárních panelů.
Nefungující solární nabíjení. Kabel nebylo možné nikde koupit, takže jsem výrobek musel vrátit. Komunikace se zákaznickou podporou výrobce ukázala, že některé série výrobku tímto problémem trpěly. Jedná se ale o asi jedinou solární nabíječku na trhu schopnou nabíjet tablety, takže alternativa v podstatě není možná.
- jakoby outdoor provedení s poutkem
- karabinka v balení
- LED svítilna se 3 možnostmi osvětlení
- slušná max svítivost, poloviční, rychle přerušovaná
- druhá stana opatřena pomocným solárním panelem
- malá UV lampička
- outdoor provedení schází ještě snímatelný ochranný kryt LED svítilny a solár panelu
- karabinka v poutku jde dost ztuha
- přiložený USB/USB micro dobíjecí káblík v bílé barvě
- LED svítilna by mohla ještě vydávat SOS signál
- vzhledem k charakteru výrobku není možné využívat solární panýlek pod přímým slunečním světlem
Vše ostatní uvedeno v technických specifikacích. Uvedené hodnoty jsem si ale nijak neověřoval. Pro mé osobní potřeby to ale stačí. Zásuvku s nabíječkou vám žádná powerbanka stejně nenahradí. Výrobek mě zaujal svými možnostmi využití.
- OK
funguje
- Super, slouží jako osvětlení venkovního altánu, plně dostačující výkon na celý večer. Samostatně přenosná žárovka je velkou výhodou.
Jednoduché, dostupné řešení na osvětlení ploch mimo dosah elektřiny ze sítě.
- žádná
- nefunguje solární část, pouze elektrická
zboží vracím
- Nabije i powerbanku s kapacitou 20000mAh
- Trochu těžká do batohu, ale na kole se tá váha stratí
Chtěl jsem výkonnou nabíječku na cykloturistiu a to jsem dostal!
- Nabíjí velmi dobře, především na plném slunci, ale nabíjí i když je pod mrakem, přirozeně mnohem déle.
- Zatím používám jen doma na parapetu za okenním sklem, které ne vždy je čisté:-)
- Baterii Nokia 1200mAh tímhle způsobem nabije za 2 - 3 hodiny.
- Lenovo P70 s aku 4000mAh nabíjel 12% za hodinu, ale až odpoledne od 17 hodin.
- Power banku 15 000 mAh nabije tak za 30 hodin, zatím jsem ji jen dobíjel.
- Tlf. i power banku nechávám v síťce u panelu, kde jsou i všechny potřebné konektory.
- Je nutné zdůraznit, že stejné doby nabíjení jako ze sítě lze dosáhnout opravdu jen na plném slunci, pak ale opravdu jede!
- Uvítal bych základní kablík k USB.
- Překvapila mě váha 475g, na kolo docela dost, stejně tak rozměry, ale to je prostě záležitost současných technologií :-) Takže uváděná váha 360g NENÍ pravdivá, zatímco rozměry odpovídají.
Velmi dobrá volba na cesty pro dobíjení nenáročných spotřebičů, i když na kolo a pěší tůru ne moc skladná:-)
- Zalil jsem ji.
Po zalití nevyrostla. Nedoporučuji.
Dělá přesně co má.
Zobrazuji 141 - 160 ze 174 recenzí « Předchozí 1...5 6 7 [ 8 ] 9 Další »