Poradna Goal Zero Switch 10 Solar Recharging Kit

Autor: | Vloženo: 18.03.2016 000 12:46 | Témata: Poradna Goal Zero Switch 10 Solar Recharging Kit

Power banka?

Rozumím správně, že přiložené AA baterie slouží jako power banka, takže je přes den z panelu nabiju a v noci z nich pak dobíjím např. smartphon? Případně že panelem nabiju vlastní dobíjecí baterie do foťáku a příští den pro změnu mohu telefon nabíjet přímo z panelu?

  • Lucie

    Lucie

    18. března 2016

    Dobrý den, ano je to tak, jak píšete. Z panelu se dobíjí baterie a vy je můžete použít buď v rámci power banky nebo je vyjmout použít v jiném zařízení. Taktéž je možné dobíjet většinu zařízení přímo z panelu.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne
    • Aleš

      19. března 2016 - Aleš

      Omlouvám se, jsem jen muž, mám v tom pořád trochu zmatek:-)

      Goal Zero Nomad 7W obsahuje panel+akumulátor (3000 mAh), neboli je to panel s power bankou. Předpokládám, že obsahuje i příslušenství, pomocí kterého dobiju smartphone buď přímo, případně z power banky. Mám ve smartphonu baterii 4000 mAh, proto mě akumulátor 3000 mAh příliš nezajímá.

      Goal Zero Switch 10 Solar Recharging Kit obsahuje v podstatě stejný panel se stejným výkonem (?), ale plus 4 baterie AA, takže to není pouze panel, nýbrž je to opět panel s power bankou?
      Mohu v tom dobíjet i vlastní baterie AA?
      Mohu přímo s tímhle panelem nabíjet taky nejen smartphone, ale i vlastní power banku?
      Přirozeně mě zajímá i to příslušnství - jestli panel jednoduše připojím k vlastní power bance nebo ke smartphonu a nabíjím ... případně při jízde na kole z panelu dobíjím vlastní nebo přiložené orig. baterie AA.
      Pokud totiž obě solární nabíječky mají stejný panel, pak se mi Goal Zero Switch 10 Solar Recharging Kit jeví jako značně výhodnější. Nabiju s ní nejen smartphone, ale i vlastní power banku s větší kapacitou (i když za delší čas) a navíc i vlastní baterie AA - přirozeně pokud to příslušenství technicky umožňuje.
      Vřelé díky!


    • Lucie

      21. března 2016 - Lucie

      Dobrý den,

      vůbec nic se neděje. Zkusím to vysvětlit ještě jednou. Nejspíš vás trochu plete, že zde u produktu má jiný obchod špatné obrázky k produktu. Když se podíváte na náš e-shop, máte přímo u každého produktu v kategorii Goal Zero popis i obrázky tak, jak to má být. http://www.solar-eshop.cz...

      Nyní ke konkrétním dotazům :-)

      1, Goal Zero Nomad 7W - je pouze panel (http://www.solar-eshop.cz...). Neobsahuje žádný akumulátor. Akumulátor 3000 mAH obsahuje sada GOAL ZERO Switch 10 dobíjecí sada (http://www.solar-eshop.cz...) .

      2, Sada s power bankou, která obsahuje 4 baterie se nazývá GOAL ZERO Guide 10 Plus, Nomad 7, sada (http://www.solar-eshop.cz...) . V této kombinaci je možné powerbanku s bateriemi používat pro dobíjení baterií nebo jako powerbanku. Je možné použít i vlastní baterie, které ale musí mít stejné vlastnosti jako originální (být dobíjecí, stejné chemické složení).

      3, Panel má tyto výstupy:
      USB 5V, 1A max (2.5W)
      12V port 13-15V, 0.2A max (3W)
      Solar port 6-6.5V, 1.0A max (6W)

      Je možné z něj přímo nabíjet smartphone i vlastní powerbanku, pokud je kompatibilní vstup.

      V případě dalších dotazů nám klidně pište přímo na e-mail [email protected].

      Přejeme krásný den

      Tým solar-eshop.cz


    • Aleš

      21. března 2016 - Aleš

      Skvělé, moc vám děkuji! Opravdu mě zmátl velice nelogický popis produktu na této stránce, už jen ty nesmyslné názvy SET a SADA, musel jsem proto pohledat dále, abych si to všechno rozmotal:-)


    • Lucie

      21. března 2016 - Lucie

      Není zač :-) Krásný den.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.